vineri, 20 mai 2011

Cum se face un ID ? ( pt. cei care nu stiu inca )

    Salut ! Astazi o sa vorbesc putin despre " cum se face un id de messenger " (pentru cei care nu stiu inca ). Incepem ?? ..(incepem) Pentru inceput trebuie sa te loghezi in pe urmatorul site Click . Undeva in partea dreapta din josul paginii scrie " Don't  have  a Yahoo ID ? " si este boldat  " Sing Up " . Dai click pe link .
     Va trebuie sa completezi toate campurile din acea pagina cu datele tale reale : ( Nume , Prenume , Sexul , Data nasterii , Tara si codul postal al orasului unde locuiesti ) .Acum trebuie sa iti alegi un ID , apasa pe butonul ala " Cheak " pentru a verifica daca Id'ul pe care l-ai ales este disponibil sau folosit deja de altcineva . Dupa ce ai gasit un ID disponibil trebuie sa iti alegi o parola care o vei folosi cand te vei loga in contul tau .  Da .. o scrii de doua ori . Mai departe  , trebuie sa alegi  o intrebare si un raspuns pe care le vei pastra numai pentru tine . Belesti ochii amri la codul ala din imagine si il transcrii in campul de acolo .Acum ca ati completat toate campurile este un buton mare pe care scrie  " Create My Account ! ". dai click pe el. 
   Acum ca v-ati facut o adresa de mess cred ca aveti si o versiune de messenger  (mes 8 , mes 9 , mes 10 ...etc ) . In cazul in care nu aveti clik pe pe download . DOWNLOAD . Aaa .. era sa uit daca toti cititi click si pe like la facebook-ul blogului din dreapta . O sa inchei aceasta postare (din obisnuinta) cu mott-oul blogului .. Calitatea nu Cantitatea ..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu