joi, 12 mai 2011

Ce este un blog ? ?

Salutare la toata lumea . Astazi o sa va povestesc despre bloguri . Cred ca va intrebati cu totii ce este un blog si la ce foloseste .. ei bine blogul poate fi forma modernizata a unui jurnal ,un buletin de stiri  si poate fi o modalitate de a-ti exprima gandurile intregii lumi .Exista bloguri de nenumarate feluri , iar ceea ce le face atat de captivante este tocmai deplina libertate (absenta regulilor) .

In cateva cuvinte, blogul este un site, unde se posteaza in mod regulat.Vizitatorii  blogului  tau iti pot lasa comentarii , linkuri etc .. De cand au fost lansate primele bloguri, acestea au remodelat fata actuala a Internetului, au avut impact in lumea politicii, au schimbat conceptul de jurnalism si au oferit un glas gandurilor utilizatorilor si posibilitatea ca acestia sa intre in legatura unii cu altii.Unele persoane folosesc blogul ca pe o maniera de a-si organiza gandurile cele mai intime, in timp ce altii trateaza in ele teme de interes general ce pot influenta viata a mii de oameni. ..

Deci orce ai avea de spus , blogul este instrumentul ideal . Sper ca v-a captivat postarea mea si  v-am dat  idee de a va exprima sentimentele fata de cilanti .  O sa inchei aceasta  postare din obisnuinta cu motto-ul blogului Calitatea nu Cantitatea .. Ooo era sa uit , dati-mi si mie un like pe facebook-ul blogului din dreapta postarii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu